Kitten kopen?

Het is beslist, er komt een nieuw gezinslid bij!

Na heel wat overleggen en zoeken is de keuze gevallen op het ras Brits Korthaar. Wij willen jullie graag bijstaan in jullie zoektocht naar jullie nieuwe gezinslid.

We hebben op regelmatige basis een nestje, maar natuurlijk hebben wij moeder natuur niet in de hand. Hierbij werken bij met een wachtlijst indien u zekerheid wil over een kitten.

De kans is reëel dat er een kitten is die zijn gouden mandje zoekt en wie weet is het een perfect match bij jou! Indien dit niet het geval is geven we graag antwoord op de nodige vragen en kunnen wij U eventueel op een wachtlijst plaatsen. Er is ook altijd de mogelijkheid, indien U dit wenst, om langs te komen. Zo kan U zich een beeld vormen van van waar je toekomstig kameraadje zal opgroeien.

Een kitten mag verhuizen rond 13-14 weken. Als je het kitten meeneemt dan zullen alle inentingen en castratie/sterilisatie in orde zijn. Ook beschikken al onze kittens over een stamboom en een chip met paspoort.

Indien U nog vragen heeft, aarzel niet maar neem contact op met ons! We staan U graag te woord om U verder te helpen in Uw zoektocht.